• q23

TENTANG KAMI

Perusahaan kami
  • There are 6 production lines with all full-automatic machines Aya 6 jalur produksi sareng sadaya mesin otomatis pinuh
  • 10+ staff in quality team and 200 employees are here to produce the best products 10+ staf di tim kualitas sarta 200 pagawé di dieu pikeun ngahasilkeun produk pangalusna
  • In the peak time, 100K pcs LCD modules are completed by roughly 400 employees here per day Dina waktos puncak, 100K modul LCD PC réngsé ku sakitar 400 karyawan di dieu per dinten.

PUSAT PRODUK

produk urang

MITRA KAMI

konsumén pangalusna urang cooperate kalawan kami
Kami gaduh téknologi sareng produk pangsaéna
  • LG
  • TCL
  • HC
  • DJN
  • ILUX
  • BYD
  • UO
  • PUSAT wartos

    Warta urang