• q23
  • q25

TENTANG KAMI

Perusahaan Kami

111Shenzhen Chance Technology Co., Ltd. aya dina pangalaman 11 taun dina ngarancang sareng ngadamel tampilan LCD leutik tina 0,96 ″ dugi ka 13.3 ″. Aya 6 lini produksi kalayan sadaya mesin otomatis-otomatis, mesin lapting, mesin COG + FOG, dispenser lem, mesin perakitan BL, sareng sajabana 10+ staf di tim kualitas sareng 200 pagawé di dieu pikeun ngahasilkeun produk pangsaéna. Dina waktos puncak, modul LCD 100K pcs réngsé ku sakitar 400 padamel di dieu per dinten ...

 

  • There are 6 production lines with all full-automatic machines Aya 6 jalur produksi sareng sadaya mesin otomatis-otomatis
  • 10+ staff in quality team and 200 employees are here to produce the best products 10+ staf di tim kualitas sareng 200 pagawé di dieu pikeun ngahasilkeun produk anu pangsaéna
  • In the peak time, 100K pcs LCD modules are completed by roughly 400 employees here per day Dina waktos puncak, modul LCD 100K pcs LCD réngsé ku sakitar 400 padamel di dieu per dinten

PUSAT PRODUK

Produk urang

Mitra urang

Palanggan pangsaéna kerjasama sareng kami
Kami gaduh téknologi sareng produk anu pangsaéna
  • LG
  • TCL
  • HC
  • DJN
  • ILUX
  • BYD
  • UO
  • PUSAT Warta

    Warta kami